Eigenaren van ReloadSport BV

Ons Bedrijf

Reload Sport B.V. is ontstaan uit onze passie voor fitness. Opgericht begin 2021 als internetonderneming door Didier Peeters en Karel-Jan van der Klis. Wij staan voor hoge kwaliteit fitnessproducten en goede service met snelle levertijden. Daardoor zijn wij in korte tijd uitgegroeid tot webwinkel van formaat. Wij verzenden maandelijks honderden bestellingen naar onze klanten binnen de Benelux.

Wij staan voor:

Snelle bezorging

Om ervoor te zorgen dat u snel uw bestelling ontvangt worden alle orders via de website automatisch doorgestuurd naar ons magazijn. Hierdoor kan  ReloadSport garanderen dat alle bestellingen voor 15:30 nog de volgende werkdag worden geleverd.

Levering vanuit voorraad

Bij ons zal het niet voorkomen dat wij bestellingen niet uit kunnen leveren. Alle producten op de site worden live bijgehouden met ons voorraadsysteem. Wat u kunt bestellen op de site hebben wij op voorraad!

Kwaliteit

Wij staan voor kwaliteit. Bent u niet tevreden over uw producten dan kunt u deze binnen 14 dagen retour sturen en storten wij het aankoopbedrag terug.
*Hiervoor zijn onze algemene voorwaarden van toepassing*.

Lage prijzen

Door onze kosten laag te houden en alleen online te verkopen zijn wij in staat om hoge kwaliteit fitnessproducten voor een lage prijs aan te bieden.

Advies

Didier Peeters beschikt door zijn opleiding en ervaring als personal trainer en voormalig topsporter over de kennis en kunde om u te adviseren over onze producten, trainings- en voedingsschema’s. Wij staan voor u klaar om advies te geven zodat u het maximale uit het gebruik van onze producten kunt halen!

Mocht u vragen hebben? Neem dan gerust contact met ons op

Reload Sport B.V.
Hoge Oever 35
6911CG Pannerden

KVK: 82074801

Je kunt ons bereiken op het emailadres:
info@reloadsport.nl

Telefoonnummer

Didier Peeters:
0631261355
Karel-Jan van der Klis:
0626339550

Ons team

Weten met wie je te maken hebt. Transparant zijn. En gewoon netjes je afspraken nakomen. Dat is waar het om draait!

Didier Peeters

Karel Jan van der Kils

meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Bekijk ook onze instagram @ReloadSport.nl en maak kans op prijzen!